Webinar: Digital sårbehandling og samhandling


Det er vanskelig for pasienter med alvorlige sår å komme seg til sykehuset. Følg dem opp hjemme da! Velkommen på webinar 22. oktober om sårbehandling via videomøte.

Bodil Bach, Ingebjørg Irgens og Mark Miller deler erfaringer med digital sårbehandling.
Bodil Bach, Ingebjørg Irgens og Mark Miller deler erfaringer med digital sårbehandling.

Sårbehandling kan være en langvarig prosess, og da er det nyttig å kunne veksle mellom fysiske konsultasjoner og videokonsultasjoner. Hvordan fungerer en videokonsultasjon om sårbehandling når pasienten er hjemme? Hvordan blir fastlegen og spesialistene involvert? Hva tenker pasienten om hjemmeoppfølging, er dette et Go eller et No? Hvordan skal samhandling mellom pasient, fastlege og spesialisthelsetjenesten organiseres kostnadsmessig? Svar på disse spørsmålene og mer, får du på det neste webinaret i serien om digital hjemmeoppfølging.

Presentasjon ved Bodil Bach, daglig leder i SmartSam, Ingebjørg Irgens, overlege ved Sunnaas sykehus, og Mark Miller, likepersonsansvarlig i Momentum.

Tidspunkt: 22. oktober klokken 08:15-09:00, via Zoom.

Bodil Bach er daglig leder i SmartSam, og er leid inn av Kongsberg og Vestre Viken som prosjektleder i digital sårtjeneste. Hun er også videorådgiver i Vestre Viken.

Ingebjørg Irgens er overlege og Phd stipendiat ved Forskningsavdelingen på Sunnaas sykehus. Hun forsker blant annet på telemedisin i sårbehandling.

Mark Miller er brukerrepresentant, og sitter i hovedstyret til Momentum, som er en forening for amputerte, dysmelister og ortosebrukere.

Påmelding

Meld deg på her.

Du vil deretter bli tilsendt en Zoom-lenke for pålogging, som også kan legges i din kalender.

Opptak

Webinaret vil bli tatt opp og lagt ut her.

Følg oss i sosial medier

Følg oss gjerne i sosiale medier der vi legger ut informasjon:

Facebook: https://www.facebook.com/ehelseforskning/

Linkedin: www.linkedin.com/company/ehealthresearch

Twitter: https://twitter.com/ehealthNORWAY

Spre gjerne ordet om våre arrangementer, til de du tror kan være interessert.