logo

Webinar: Sykehuset pleier koronapasienter hjemme

Alt lå til rette for å etablere digital hjemmoppfølging ved Sørlandet sykehus da koronapandemien kom til Norge. Somatisk klinikk deler erfaringene sine om lærdom underveis og hvordan de fikk digital hjemmeoppfølging av koronapasienter til å være en del av den normale driften i avdelingen. Velkommen på gratis webinar 11. mars.

Rita Helleren, Marianne Jacobsen og Arve Vesterfjell forteller om hvordan de digitalt følger opp koronapasienter som har blitt skrevet ut fra sykehuset.
Rita Helleren, Marianne Jacobsen og Arve Vesterfjell forteller om hvordan de digitalt følger opp koronapasienter som har blitt skrevet ut fra sykehuset.

Påmelding

Tidspunkt: 11. mars klokken 08.15-09.00, via Zoom.

Meld deg på her.

Du vil deretter bli tilsendt en Zoom-lenke for pålogging, som også kan legges i din kalender.

Tema

- Det føltes trygt at noen fulgte med på tilstanden min, men at jeg fikk lov til å være hjemme i stedet for på sykehus, sier en koronapasient ved Sørlandet sykehus. Digital hjemmeoppfølging av koronapasienter er nå en del av normal drift ved sykehuset. Bli med på webinar om hvordan de kom seg dit, hvordan avdelingen er rigget til å følge opp pasientene som er hjemme, samt lærdommer fra de to siste årene.

Presentasjon ved seksjonsleder Rita Helleren, enhetsleder Marianne Jacobsen og sykepleier Arve Vesterfjell ved Somatisk klinikk, Sørlandet sykehus.

Webinaret følger opp presentasjonen til Morten Lauknes om innovasjonsprosjektet. Sørlandet sykehus har nå etablert et tilbud om digital hjemmeoppfølging. Dette webinaret vil fokusere på erfaringene til helsepersonell i klinikken.

Opptak

Webinaret vil bli tatt opp og lagt ut her.

Følg oss i sosiale medier

Følg oss gjerne i sosiale medier der vi legger ut informasjon:

Facebook: https://www.facebook.com/ehelseforskning/

Linkedin: www.linkedin.com/company/ehealthresearch

Twitter: https://twitter.com/ehealthNORWAY

Spre gjerne ordet om våre arrangementer, til de du tror kan være interessert.