Sykehuset pleier koronapasienter hjemme


Alt lå til rette for å etablere digital hjemmoppfølging ved Sørlandet sykehus da koronapandemien kom til Norge. Somatisk klinikk delte erfaringene sine om lærdom underveis og hvordan de fikk digital hjemmeoppfølging av koronapasienter til å være en del av den normale driften i avdelingen.

Rita Helleren, Marianne Jacobsen og Arve Vesterfjell fortalte om hvordan de digitalt følger opp koronapasienter som har blitt skrevet ut fra sykehuset.
Rita Helleren, Marianne Jacobsen og Arve Vesterfjell fortalte om hvordan de digitalt følger opp koronapasienter som har blitt skrevet ut fra sykehuset.

Tema

- Det føltes trygt at noen fulgte med på tilstanden min, men at jeg fikk lov til å være hjemme i stedet for på sykehus, sier en koronapasient ved Sørlandet sykehus. Digital hjemmeoppfølging av koronapasienter er nå en del av normal drift ved sykehuset. Bli med på webinar om hvordan de kom seg dit, hvordan avdelingen er rigget til å følge opp pasientene som er hjemme, samt lærdommer fra de to siste årene.

Presentasjon ved seksjonsleder Rita Helleren, enhetsleder Marianne Jacobsen og sykepleier Arve Vesterfjell ved Somatisk klinikk, Sørlandet sykehus.

Webinaret følger opp presentasjonen til Morten Lauknes om innovasjonsprosjektet. Sørlandet sykehus har nå etablert et tilbud om digital hjemmeoppfølging. Dette webinaret vil fokusere på erfaringene til helsepersonell i klinikken.

Opptak

Du kan laste ned podkasten til mobilen din på Apple Podcasts, Spotify eller Podbean. Søk etter "Norwegian Centre for E-health Research".