Jobbe hos oss?

Er du på utkikk etter ny jobb? Se våre ledige stillinger og les om hvordan det er å jobbe på Nasjonalt senter for e-helseforskning.

Her finner du oss

Nasjonalt senter for e-helseforskning ligger i SIVA Innovasjonssenter i Tromsø (forskningsparken). Her jobber rundt 66 mennesker med kompetanse innenfor helse, informasjonsteknologi, statistikk, sosiologi, psykologi, pedagogikk og økonomi.

Kompetanse

Nasjonalt senter for e-helseforskning ønsker å være faglig i front på e-helseområdet. Dette sikrer vi både gjennom nyrekruttering og kompetanseheving samt utstrakt samarbeid både nasjonalt og internasjonalt i våre prosjekter.
I vår rekruttering legger vi vekt på å sikre et mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

Arbeidsmiljø

Ved Nasjonalt senter for e-helseforskning har vi fleksibel arbeidstid. Kjernetiden er mellom kl. 09:00 og kl. 15:00.
Alle våre ansatte tilbys redusert pris på medlemskap ved flere treningssenterkjeder, og vi har et godt utvalg bedriftsidrettsaktiviteter. Gjennom UNN HF har våre medarbeidere også tilgang til å leie hytter.


Møt Eirik, en av våre forskere!

Eirik (lengst til høyre i bildet) i morgenmøte med deler av m-helseteamet. Foto: Jarl-Stian Olsen, Nasjonalt senter for e-helseforskning

Eirik (lengst til høyre i bildet) i morgenmøte med deler av m-helseteamet. Foto: Jarl-Stian Olsen, Nasjonalt senter for e-helseforskning

Hva er bra med Nasjonalt senter for e-helseforskning?

Jeg har jobbet med spennende forskning og utvikling innen e-helse og telemedisin i Tromsø de siste 16 årene.

Vi har en dynamisk organisasjon hvor det arbeider dyktige mennesker jeg trives med.

Senteret gir meg frihet til å være kreativ, faglige utfordringer og mulighet til å jobbe sammen med kreative studenter og forskere, også fra andre organisasjoner.

Fortell om en vanlig dag?

En vanlig dag starter klokka 07:15 med frokost og selvbrygget kaffe. Frokosten tar jeg på jobb for å unngå køkjøring og høyt blodsukker. Det å være nesten alene på jobb så tidlig er en fin måte å starte og planlegge dagen på.

Litt senere møter jeg studentene mine og kollegene i teamet vårt. Utover dagen blir det gjerne flere møter med andre.

Hvis jeg er heldig finner jeg tid på jobb til å skrive forskningsartikler, men stort sett skriver jeg disse på kvelden etter arbeidstid. Det meste jeg skriver på jobb er søknader og oppfølging av e-poster.

Lunsj prøver jeg å få til som ofte som mulig sammen med de jeg jobber med.

Hva gjør du egentlig?

Jeg prøver å finne ut hvilke e-helseløsninger mennesker med kroniske sykdommer, spesielt diabetes, foretrekker og har nytte av.

Vi har som mål å både foreslå nye måter man kan hjelpe denne pasientgruppen på og undersøke effektene av løsningene før disse blir tatt i bruk. Dermed kan vi orientere både helsevesenet, helsemyndighetene og industrien om hva brukeren foretrekker og hva som fungerer slik at disse på sin side kan tilby de beste løsningene til innbyggerne.

I tillegg til å presentere resultatene i vitenskapelige artikler og på konferanser, prøver vi å demonstrere løsningene på en praktisk måte slik at man også kan se løsningene i bruk.

Altså: A great place to work?

Absolutt! Folk blir lenge her, og noen kommer til og med tilbake!

Det har mye å gjøre med den friheten vi har her, men også med at vi er gode til å samarbeide: vi holder lite eller ingenting hemmelig for hverandre. Vi som jobber her har innsett at vi ikke klarer å gjøre alt alene og dermed deler vi gladelig av vår erfaring og kompetanse.

Mine kolleger har stort engasjement, sans for humor og hjelper hverandre.

PERSONFAKTA

Navn/tittel:

Eirik Årsand, professor

Utdanning:

Sivilingeniør i elektronikk/måleteknikk, og deretter doktorgrad i informatikk.

Karrieretips:

Delta i, eller bygg opp et team, der dere har et felles mål og kan samarbeide og hjelpe hverandre. Prøv å ha det artig mens du jobber. Ikke skill for mye mellom jobb og fritid.


Ledige stillinger listet fra Webcruiter


Vi rekrutterer gjennom rekrutteringssystemet Webcruiter. Alle aktuelle stillinger vil listes på denne siden. Du kan opprette e-postvarsel for nye utlysninger på nettsiden Jucan

Klikk på annonsen som interesserer deg for nærmere informasjon om stillingen, og hvordan du søker. Har du allerede lagt inn din CV i Webcruiter, kan du oppdatere den ved å logge inn på eget sted på siden. 

Velkommen som søker!