logo

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Nasjonalt senter for e-helseforskning samler inn og bruker personopplysninger. Vi deler aldri ut personopplysninger eller automatisk innsamlet informasjon (slik som besøksstatistikk fra Google Analytics) med tredjeparter.

Ansvar

Nasjonalt senter for e-helseforskning, ved senterleder, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

E-post

Informasjon du sender oss via e-post blir lagret på sikre servere hos oss. Du bør ikke sende sensitiv informasjon eller personopplysninger i e-posten, for eksempel fødselsnummer eller helseopplysninger.

Ehealthresearch.no

Craft CMS er vår publiseringsløsning for nettstedet vårt. Pro ISP er vår domene-registrar og databehandler, og de som lagrer innholdet på nettstedet vårt. All data, inkludert eventuell brukerinformasjon, lagres på sikrede servere hos Pro ISP hvis ikke annet er spesifisert under. Utenom ansatte, så samler vi ikke inn personlig identifiserbar informasjon via vårt nettsted fra vanlige besøkende.

Nyhetsbrev om webinarer

Ved å melde deg på et av webinarene våre, vil epostadressen din legges inn en mailliste. Maillisten brukes for å annonsere nye webinarer om det samme overordnet tema. Du kan melde deg av maillisten ved å sende en epost til email hidden; JavaScript is required.

Webinarstatistikk

Når du melder deg på et av webinarene våre, må du registrere en epostadresse. Navn, arbeidssted og arbeidstittel er valgfritt. Denne informasjonen lagres hos Zoom i USA og på våre interne servere. Informasjonen brukes til å lage interne rapporter.

Besøksstatistikk – Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å lagre trafikk og besøksstatistikk på våre nettsider.

Eksempler på informasjon som lagres er antall besøkende på de ulike sidene, hvilke nettsteder de kommer fra, hvor lenge de er på nettsiden og hvilke nettlesere som brukes. Informasjonen som lagres brukes slik at nettsidens tilbud og innhold stadig kan bli bedre og videreutvikles.

Hvis du ikke ønsker at nettstedet skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på følgende adresse:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Vår besøksstatistikk hos Google Analytics inneholder ikke personlig identifiserbar informasjon.

Søkeord

Google Analytics lagrer også søkeord som er brukt på nettsiden vår. Dette bruker vi til å forbedre opplevelsen til besøkende av nettsiden vår. Det er bare søkeordene som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om besøkende.

Informasjonskapsler (cookies)

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler (også kalt cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin/enhet når du besøker en nettside. Dette gjør at nettsiden kan skille deg fra andre brukere, og huske dine preferanser over tid.

Samtykke

Ved å besøke vår nettside ehealthresearch.no godtar du at informasjonskapsler blir lagret på din datamaskin/enhet. I de aller fleste nettlesere er automatisk lagring av informasjonskapsler fra alle nettsteder aktivert. Hvis du ikke samtykker, kan du selv endre dette i innstillingene i nettleseren din. Vær obs på at hvis du blokkerer informasjonskapsler, så kan det ha en negativ effekt i forhold til brukeropplevelse og brukervennlighet på ulike nettsteder.

Følgende informasjonskapsler blir lagret når du besøker ehealthresearch.no:

NavnLeverandør/HensiktLevetid
CraftSessionIdCraft CMS. Sjekker om du er logget inn i Craft.

Til nettleserøkten avsluttes
CRAFT_CSRF_TOKENCraft CMS. Brukes som beskyttelse mot Cross-Site Request Forgery (CSRF), der formularinnsendinger kan overvåkes/stjeles.Til nettleserøkten avsluttes
_gaGoogle Analytics. Denne informasjonskapselen lar oss samle inn statistikk om hvordan nettstedet vårt blir brukt. Se avsnitt om besøksstatistikk over.2 år
_gidGoogle Analytics. Brukes for å skille brukere fra hverandre.24 timer


Ingen av våre informasjonskapsler samler inn personlig identifiserbar informasjon.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernserklæringen eller hvordan vi håndterer informasjon om brukere, så er du velkommen til å ta kontakt med oss på email hidden; JavaScript is required.