logo

Vi trenger en IT-rådgiver

Kanskje er det akkurat deg vi er heldige å få som ny kollega ved Nasjonalt senter for e-helseforskning? Vi tilbyr fast 100 prosent stilling som rådgiver/seniorrådgiver IT infrastruktur med spennende arbeidsoppgaver. Søknadsfrist 6. juni.

Vi lover interessante arbeidsoppgaver, hyggelige kollegaer og et svært godt arbeidsmiljø. (Foto: Hasse Berntsen)
Vi lover interessante arbeidsoppgaver, hyggelige kollegaer og et svært godt arbeidsmiljø. (Foto: Hasse Berntsen)

Nasjonalt senter for e-helseforskning er i vekst og har behov for å profesjonalisere og videreutvikle våre IT-tjenester.

Vi er derfor på jakt etter den riktige personen som vil bli med på laget!

Stillingen er 100 prosent og fast, enten som rådgiver eller seniorrådgiver. Oppgavene omfatter både daglig drift for alle ansatte, samt videreutvikling av tjenester rettet mot eksperimentell IT-forskning innenfor e-helseområdet.

Vår nye kollega blir en del av staben og skal jobbe i et IT-team på tre personer.

Teamet skal ivareta behov hos medarbeiderne og bistå prosjektene våre. Du vil samarbeide med både ansatte, prosjektledere og ledelsen ved senteret, samt ha kontakt med våre eksterne samarbeidspartnere. Vi søker deg som er glad i å samarbeide med andre, brenner for å yte gode IT-tjenester og ønsker å jobbe utviklingsorientert.

  • Arbeidssted: Tromsø.
  • ­­­­­Søknadsfrist: 6. juni.

Vi kan love interessante og allsidige arbeidsoppgaver, hyggelige kollegaer og et svært godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Les mer om kvalifikasjoner, hva vi tilbyr og utlysningsteksten her

Søk da vel!