Kommunikasjonsrådgivere, se hit!


Har du lyst til å formidle kunnskap som bidrar til en bedre helsetjeneste? Og har du lyst til å gjøre det sammen med de beste folkene? Kom og jobb med oss, da vel!

Vil du ha det like gøy på jobb som disse to har det i stua? Kom til oss, da vel! Søknadsfrist 18. juni. Foto: www.colourbox.com
Vil du ha det like gøy på jobb som disse to har det i stua? Kom til oss, da vel! Søknadsfrist 18. juni. Foto: www.colourbox.com

Klikk her for å søke på stillingen!

Kommunikasjonsavdelingen på Nasjonalt senter for e-helseforskning er en liten, men faglig sterk gruppe. Vi driver stadig kommunikasjonsarbeidet fremover og elsker å prøve nye ting. Noen ganger lykkes vi, andre ganger blir det kanskje litt kleint. Vi går ikke i kjelleren av den grunn, for da har vi jo lært noe til neste gang.

Vi jobber med forskningsformidling på utrolig mange forskjellige måter: webinarer, nettsaker, filmer, podcaster, mediebidrag, kronikker, faktaark, infografikker, rapporter, foto, grafisk design og konferansedeltakelser. Vi jobber også med nettverksbygging, omdømmebygging og samfunnskontakt.

Hos oss jobber alle selvstendig, vi detaljstyrer ikke. Vi har gode muligheter for hjemmekontor, og kompetanseheving er noe vi setter veldig høyt. La deg friste til å søke!

Klikk her for å søke på stillingen!

Her kan du bli litt bedre kjent med oss på kommunikasjon:

Si hei til Nora - den ferskeste i teamet. Hun kom i mai, og er allerede godt inn i oppgavene sine: webinarer og nettverk. Hun elsker sjokolade, bratte bakker og Yoshi. Here we go-o!
Her er Hasse på hyttekontor. Han reddet oss fra den berømte arbeidsmengdedrukningsdøden da han kom i februar. Han populariserer forskning så det ryker fra tastaturet! Ellers brygger han øl og cider, som vi gleder oss til å smake på.
Lene er på hjemmekontorlunsj i fjæra. Hun er seniorrådgiveren vi motvillig låner ut til et prosjekt. Neida. Joda. Hun koordinerer oppgavene vi får gjennom WHO med trygg hånd. Det er ikke den ting hun ikke kan! Hun får kunnskapen til å fly!
Vår grafiske designer Jarl-Stian på hjemmekontor. I tillegg til å være den beste designer og kollega, så har han også den beste utsikten i byen. Og om alt skulle rase, så står Jarl-Stian støtt. Det kan vi stole på!
Og så meg, da. Sjefen over alle sjefer. Sjefen over de glade dager, de gode tider og alt sånt. Løper mellom møter, barn og jobb, mens jeg drømmer om en rolig uke. Eller dag.

Klikk her for å søke på stillingen!