logo

Vi trenger en ny medarbeider!

Nasjonalt senter for e-helseforskning - avdeling for digitale helsetjenester søker etter en ny forsknings- og prosjektmedarbeider. Er det deg?

Er du vår nye medarbeider? (Illustrasjon: Colorrbox)
Er du vår nye medarbeider? (Illustrasjon: Colorrbox)

Vi har behov for å styrke senteret med en analytisk og driftig forsknings- og prosjektmedarbeider, i første omgang i et engasjement på 2 år, med mulighet for fast ansettelse.

Som medarbeider hos oss, kommer du til å bli involvert i spennende og varierte prosjekter. Du vil være med å fremskaffe ny kunnskap av høy vitenskapelig kvalitet til beslutningstakere/myndigheter og forskere. Vi forsker på hvordan oppnå ønskede effekter av digitale helsetjenester og hva som er resultatene og konsekvensene ved bruk av disse. I tillegg vil du være med å utfordre utviklingen av helsetjenesten med nye ideer, og nye mulige løsninger.

I tillegg får du verdens beste – og flinkeste kollegaer. Du får kollegaer med ulik bakgrunn, som er utrolig lærerikt og spennende. Hver sak blir drøftet og sett i flere ulike perspektiv – både medisinske, teknologiske og samfunnsmessige, forteller Monika Johansen – avdelingsleder på avdeling for digitale helsetjenester.

Nasjonalt senter for e-helseforskning ønsker å være faglig i front på e-helseområdet. Dette sikrer vi både gjennom nyrekruttering og kompetanseheving samt utstrakt samarbeid både nasjonalt og internasjonalt i våre prosjekter.

Monika Johansen
Monika gleder seg til å ønske vår nye kollega velkommen.

Hva kan du forvente?

Monika lover at du vil få spennende og utfordrende oppgaver. Noen ganger mange oppgaver, og ofte høyt tempo – du vil ikke trenge å kjede deg! Du kan også forvente masse hjelp og støtte fra kollegaer, og et åpent og trivelig miljø. Har du ambisjoner om en PhD en gang i fremtiden, så hjelper vi deg gjerne med det. Uansett hva og hvilke ambisjoner du har, så kan og vil du få muligheten til å utvikle deg selv.

Synes du dette høres interessant ut for deg eller noen du kjenner? Send inn en søknad, eller del utlysningen med noen du tror stillingen passer for!

Vi gleder oss til å ta imot vår nye kollega – kanskje er det deg?

Utlysningen finner du her.