logo

Premiere!

Forrige uke var det klart for første episode i vår nye webinarserie «Helhetlige pasientforløp». Serien skal ta et dypdykk inn i aktuelle temaer og belyse problemstillinger som kan være med på å forbedre helsetjenesten.

Redaksjonskomiteen ønsker velkommen til webinar.
Redaksjonskomiteen ønsker velkommen til webinar.

Først ut var professor Gro Berntsen ved Nasjonalt senter for e-helseforskning. Hun har vært en forkjemper for helhetlige pasientforløp i mange tiår, og delte sin kunnskap om hva som må til for å få til en pasientsentrert, koordinert, proaktiv og planlagt helsetjeneste.

- Vi hadde en kjempegod start på serien, der Gro satte tonen veldig bra med et overordnet bilde over hva helhetlige pasientforløp er, og hva som er drømmene og målene fremover, forteller Gro-Hilde Severinsen som sitter i redaksjonskomiteen for webinarene.

Professor Gro Berntsen
Professor Gro Berntsen var første foredragsholder ut i den nye webinarserien.

    Samarbeidsprosjekt

    Webinarserien er Nasjonalt senter for e-helseforsknings tredje serie. Alle tre seriene lages i samarbeid med kommuner, sykehus, myndigheter og andre forskningsmiljø. I serien om helhetlige pasientforløp skal ulike temaer diskuteres; e-helseløsninger for samhandling, pasientsentrerte team, informasjonsdeling, bruk av kunstig intelligens i klinisk praksis, journalsystem, evaluering og implementering.

    Medlem i redaksjonskomiteen Beate Sørslett fra Nordlandssykehuset forteller om en kjempedyktig og engasjert redaksjonskomite som i hvert møte kommer med mange gode innspill til temaer og foredragsholdere som dekker ulike nivåer av og vinklinger på helhetlige pasientforløp.

    Webinarene er gratis og åpen for alle, og serien om helhetlige pasientforløp sendes på torsdager i oddetallsuker klokken 08:15-09:15. Om du skulle gå glipp av et webinar er det ingen krise, da de tas opp og deles som video og podkast i ettertid.

    All informasjon om alle våre webinarserier finner du her: Webinarer - Ehealthresearch.no (NO) Her vil du også finne tidligere sendte episoder og informasjon om kommende episoder med linker til påmelding.