logo

Narkotikaregnskap på mobilen

Regnskap for A- og B-preparater på papir har mange muligheter for feil. Alt fra uleselig håndskrift, ufullstendig utfylling, regnefeil, og dokumentfalsk forekommer. Slike feil unngås ved å bruke appen NarKontroll på sykehusets rolletelefoner!

Se på opptaket om NarKontroll - en app for narkotikaregnskap utviklet av Sykehuset Østfold.

Webinar: Narkotikaregnskap på mobilen
Sykehuset Østfold utvikler elektronisk narkotikaregnskap som app på rolletelefoner.
Noe av det mest utrolige, som vi ikke hadde turt å håpe på, er at mange sier Narkontroll er tidsbesparende. Vi hadde ikke sett for oss at noe kunne gå fortere enn å skrive en linje på et ark.

Det er strenge krav til registrering av A- og B-preparater. Appen NarKontroll gjør

  • at krav om regnskapsplikt og dobbeltkontroll overholdes.
  • dokumentasjon sikker og sporbar på tidspunkt, pasient og legemiddel og bruker.
  • at skanning øker sikkerheten med registreringene.

Dessuten regner appen aldri feil! Den brukes å dokumentere kontroll av beholdning og ulike kategorier transaksjoner inn og ut av regnskapet.

Bli med på webinar 19. april for å høre hvordan sykepleiere, vernepleiere og personell fra sykehusapotek bruker appen i det daglige, samt om planer for videre utvikling.

Presentasjon ved seksjonsleder Hanne-Guro Gellein Berg, prosesseier Saxe Dingstad og programmerer Glenn-David Lind fra Sykehuset Østfold.

Opptak

Du kan laste ned podkasten til mobilen din på Apple Podcasts, Spotify eller Podbean. Søk etter "Norwegian Centre for E-health Research".