logo

Siste nytt

Helsearbeidere vil bli tatt på alvor om teknologi

Myndighetene kan ha underkommunisert behovet for teknologisk kompetanse til helsearbeidere.

16.02.2022

Digital legemiddelhåndtering feirer 25 vellykkede webinarer

Digitaliseringen av legemiddelfeltet gir store muligheter og et enormt behov for kunnskap.

16.02.2022

Kunnskapsbaserte helsetjenester - erfaringer med mini-metodevurdering

Alle vil ha sikre helsetjenester. I tillegg må vi vite at metodene som brukes virker, hvor mye de koster, at de er etiske forsvarlige og, ikke minst, mulig å innføre. Mini-metodevurdering gir oss et bedre grunnlag for å treffe riktige beslutninger ved innføring av nye metoder og helsetjenester. Hvordan kan mini-metodevurdering brukes på din helseinstitusjon?

11.02.2022

Psykologhjelp over nett gjør at ungdommer får raskere hjelp

Lange avstander eller mangel på tid skal ikke lenger være et hinder for behandling av psykiske lidelser.

09.02.2022

Leserinnlegg: Sammen kan vi få til det meste

Du har sikkert hørt politikere og ledere innen helsetjenestene snakke om mangel på penger og personell, om eldrebølgen og at det blir for få yrkesaktive i kommunene og i sykehusene framover.

07.02.2022

Bivirkningssøk i Felleskatalogen

Felleskatalogen lanserer innen kort tid en ny funksjonalitet som gjør det enklere å finne ut av bivirkninger ved polyfarmasi. Redaktøren i Felleskatalogen fortalte om prosjektet og viste frem mulighetene i bivirkningssøket.

04.02.2022

"We are all billionaires in genome data"

Ernst Hafen firmly believes that "we are all billionaires in genome data". Hear what he and others have to say about the citizen as an active participant in how their health data is used and managed. Recordings from EHTEL's 2021 Thought Leaders Symposium are now available.

31.01.2022

Barrierer og holdninger til velferdsteknologi og e-helse i Bodø kommune

Bodø kommune har lang fartstid innen velferdsteknologier og digital hjemmeoppfølging. Hva er hemmeligheten bak et suksessfullt prosjekt og en smidig overgang til drift?

28.01.2022

Personfokusert behandling hjelper skrøpelige eldre

Individfokusert tverrfaglig behandling reduserer antallet akuttinnleggelser og reinnleggelser samt reduserer risikoen for dødsfall, viser studie.

26.01.2022

Visste du at du kan lese din pasientjournal på Helsenorge?

Alle i Norge har rett til innsyn i egen pasientjournal jfr. Pasientjournalforskriften. Tre helseregioner i Norge tilbyr sine pasienter å lese journalen sin på Helsenorge.no En større spørreundersøkelse ønsker nå å dra nytte av dine erfaringer for å bedre tjenesten.

24.01.2022
    22 23 24 25 

Nyhetsfeed og sosiale medier