logo

Siste nytt

Effektiv smittevarsling med SNOW

Postet 19.06.2017

Hver eneste fredag går det ut informasjon til smittevernleger i Helse Nord og Helse Midt-Norge om hva slags sykdommer som er registrert ved legekontorene i området. Dataene er høstet av sykdomsovervåkningssystemet SNOW. 

Saken er klippet fra magasinet til Dips; d:mag.

Les mer

E-helseforskning til EHiN 2017

Postet 10.05.2017

Nasjonalt senter for e-helseforskning og Norges forskningsråd inviterer forskere i hele Norge til å sende inn bidrag til det nye forskningssporet på EHiN 2017.

Les mer

Disputas - cand.psykol. Elia Gabarron Hortal

Postet 02.05.2017

Cand.psykol. Elia Gabarron Hortal disputerer for ph.d.-graden i helsevitenskap og skal den 5. mai 2017 offentlig forsvare avhandlingen:

Social media and sexual health – New arenas for information on sexually transmitted infections and promotion of healthy sexual behavior

Les mer

Disputas – cand.scient. Luis Marco-Ruiz

Postet 02.05.2017

Cand.scient. Luis Marco-Ruiz disputerer for ph.d.-graden i helsevitenskap og skal den 5. mai 2017 offentlig forsvare avhandlingen:

Semantic and Perceptual Models for Clinical Decision Support Systems

Les mer

WHO - Be He@lthy, Be Mobile

Postet 31.03.2017

Nasjonalt senter for e-helseforskning står i spissen for en WHO-workshop på m-helse med deltakere fra alle verdenshjørner.  

Les mer

Kan læring fra andre gi bedre regulering av diabetes?

Postet 14.03.2017

- Ja, det tror i alle fall vi, sier seniorforsker Taridzo Chomutare ved Nasjonalt senter for e-helseforskning i Tromsø. Han søker deltakere til en studie som skal finne ut om gruppebasert opplæring og sosial kontakt på mobil kan gi helsegevinst for personer med diabetes.

Les mer


    2 3 4