logo

Siste nytt

Vinnere av ETC Innovation Competition

Postet 09.12.2016

BuddyCare surgery care samhandlingsplattform og smartwatch companion appen til Diabetesdagboka toppet podiumet i finalen til ETC Innovation Competition.

Les mer

Ny tjeneste for å velge behandling

Postet 07.11.2016

Helsedirektoratet: Nå er den første nasjonale digitale tjenesten for samvalg mellom pasient og lege klar til bruk på helsenorge.no. Slik blir det enklere for pasienter med prostatakreft å finne best behandling ut fra egen livssituasjon. 

Les mer

Ny visuell profil og nye nettsider

Postet 12.09.2016

Sammen med Tank Design i Tromsø har Nasjonalt senter for e-helseforskning utviklet en ny og frisk grafisk profil som lar oss kommunisere både effektivt og helhetlig. I sentrum står naturligvis logoen – en leken og formsterk E – som symboliserer formålet til senteret: samle, produsere og formidle kunnskap om e-helse.

Les mer

Slik blir unge med funksjonsnedsettelser mer selvstendige

Postet 22.08.2016

Nettbrett og smarttelefoner hjelper barn og unge med funksjonsnedsettelser til å bli mer selvstendige. 

E-helseforskerne Undine Knarvik og Marianne Trondsen har kartlagt erfaringer fra hele Norden om hvordan unge med funksjonsnedsettelser bruker velferdsteknologi på fritiden. Dette kan være snakk om apper som varsler om gjøremål og andre sosiale kommunikasjonsverktøy.   

Les mer

Sykdomsekspertene sitter hjemme

Postet 09.06.2016

Forskere bygger nå et nettsted der pasienter kan informere hverandre og helsepersonell om hvordan det er å leve med ulike sykdommer. 

Les mer


    3 4