logo

Siste nytt

Sjelden interesse for de sjeldne

Dignity Care kan bli ekstra vesentlig for de med de aller sjeldneste diagnosene, mener Anne-Grete Strøm-Erichsen. Den tidligere helseministeren og nå styreleder i e-helsekonsernet Kernel, har mer kunnskap om sjeldne diagnoser enn de fleste av oss.

08.06.2022

Digital inkludering - et brukerperspektiv

Pensjonistforbundet og Blindeforbundet representerer en stor andel av brukerne som har utfordringer ved bruk av digitale helsetjenester. De delte deres erfaringer og snakker om veien videre på dette webinaret.

08.06.2022

– Legges PraksisNett på is blir ikke pasientene fulgt opp

Nasjonalt senter for e-helseforskning forsker på persontilpasset beslutningsstøtte for pasienter med kroniske smerter, et verktøy som er det eneste av sitt slag. Stopper finansiering av PraksisNett avsluttes prosjektet ved årsskiftet 2022.

07.06.2022

Vi trenger en ny medarbeider!

Nasjonalt senter for e-helseforskning - avdeling for digitale helsetjenester søker etter en ny forsknings- og prosjektmedarbeider. Er det deg?

25.05.2022

En myte at velferdsteknologi ikke krever teknologisk kompetanse

At velferdsteknologi handlet om 80 prosent mennesker og kun 20 prosent teknologi stemmer ikke med virkeligheten, ifølge forskere.

23.05.2022

Det generelle i det spesielle – Implementering av teknologier for digital hjemmeoppfølging

Det kan være svært komplekst å sette i gang med teknologier for digital hjemmeoppfølging, men vi vil gjerne få det til. Da kan et teoretisk rammeverk for implementering være et godt hjelpemiddel.

23.05.2022

Online event 2 June - Adoption of technology in health

It is our pleasure to welcome you to Open Day on 2 June 2022, where you will get fresh perspectives from our experts on digitalisation in healthcare. Can we finally overcome the challenges? What are success factors that drive digital transformation?

19.05.2022

Digital poliklinikk - følger opp personen, ikke diagnosen

Å flytte helsetjenester hjem til folk kan gi flere positive effekter. Forskere studerer pasienter som har ulike diagnoser, for å undersøke nytten av å kommunisere via en app med helsepersonell. I denne saken er forsker Heidi Holmen ved Oslo universitetssykehus og prosjektleder Anna Hurrød i Dignio intervjuet.

17.05.2022

Digital hjemmeoppfølging i praksis – Larvik kommune deler sine erfaringer

Hvordan går en kommune over fra et prosjekt om digital hjemmeoppfølging til vanlig drift? Larvik kommune beskriver hvordan de er organisert, samhandler med relevante aktører og utfører tjeneste.

06.05.2022

Hvordan forbedre legemiddelrelatert pasientsikkerheten i akuttmottak

Det er kompleks og tidkrevende å lage en riktig legemiddelliste for en pasient ved innleggelse i akuttmottaket. I tillegg er legemiddelrelaterte innleggelser en utfordring som krever oppmerksomhet

03.05.2022
    19 20 21 22 

Nyhetsfeed og sosiale medier